Tisztelt Érdeklődő, kedves Kolléga!

Üdvözöljük honlapunkon!

Ha kitölti az alábbi űrlapot, munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatást adnak a Metszet Klub telefonos csoportjához való csatlakozás lehetőségéről, a választható tarifacsomagokról és egyéb részletekről, valamint eljuttatják Önnek a honlap használatához szükséges adatokat. A későbbiekben a Metszet Klub által kínált újabb lehetőségekről és kedvezményekről is rendszeres tájékoztatást küldünk a megadott email-címre.

Kérjük, csak akkor töltse ki az űrlapot, ha Ön valamilyen műszaki szakterületen dolgozik, vagy ilyen irányú tanulmányokat végez. Az űrlap kitöltése kizárólag az érdeklődés jelzésére szolgál, még nem jelent megrendelést vagy egyéb elkötelezettséget. Megadott adatait a jogszabályoknak megfelelően, bizalmasan kezeljük, más célokra nem használjuk fel, másnak nem adjuk ki.

A regisztrációval hozzájárulok, hogy a Metszet Klub a műszaki területen dolgozó szakemberek számára kínált szolgáltatásokról, lehetőségekről, kedvezményekről részemre telefonon és e-mailben tájékoztatást adjon.

    Metszet Klub - érdeklődői regisztráció
    Ügyfélszolgálat

    VIP ügyfélszolgálat

    SZEMÉLYES KISZOLGÁLÁS SORBANÁLLÁS NÉLKÜL